Wij helpen jou met je business ONLINE op weg

 In Nieuws

Ook je winkel, salon of restaurant verplicht en onverwacht moeten sluiten door de corona crisis? Dit zijn onzekere tijden voor vele ondernemers… Het is zaak om je bedrijf waar je dagelijks je bloed zweet en tranen in steekt en hebt gestoken niet ten onder laat gaan door het hele Corona gebeuren en de (vaak negatieve) mediahype eromheen!

Wij willen je daarbij helpen! Kun of mag je niet fysiek aanwezig zijn in je winkel, salon of restaurant om je producten te verkopen net op het moment dat dit het meeste noodzakelijk is? Dan helpen wij je bij de ONLINE VERKOOP! Wij kunnen door onze flexibiliteit op korte termijn een WEBSHOP module toe te voegen aan je bestaande website of zelfs een geheel nieuwe website incl. webshop uit de grond te stampen, je kunt dan direct aan de slag en alsnog een deel van je gemiste omzet via het web binnenhalen! Het enige wat wij van jou vragen is… INPUT! Zo kunnen we samen binnen een paar dagen zorgen dat je kan beginnen met je online verkoop.

Gezien de snelheid waarmee gewerkt dient te worden, zal de focus op het invoeren van de producten of diensten liggen zodat je meteen aan de slag kan! Op een later tijdstip kan er qua design de puntjes op de “i” gezet worden. Vanzelfsprekend wordt er ook LAGER TARIEF voor gerekend! Uiteindelijk zijn we ondernemers en moeten we er ook voor elkaar kunnen zijn op het moment dat dit het hardste nodig is.

Soms bieden bedreigingen KANSEN, we zien diverse ondernemers die zich nooit hebben durven te wagen aan een webshop, gestaafd door de crisis succesvol zaken te doen door producten of diensten ONLINE aan haar klanten aan te bieden.

Interesse of inhoudelijke vragen? Neem vooral contact met ons op! Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00u tot 17:00u via 06 – 34 81 38 88 of info@flowerinteractive.nl

#webshop #beatthecoronacrisis #ZZP #MKB #website #webwinkel#onlineshoppen #supportthelocalshops #corona

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
nieuwe website laten maken in limburgVan website naar webshop
× Hoe kan ik je helpen?