Waarom onderhoud van je WordPress website belangrijk is

 In Nieuws

WordPress updates?

Waarom onderhoud van je WordPress website belangrijk is?

Hoezo moet mijn WordPress website met regelmaat onderhouden worden door software updates te doen van WordPress, je thema en de plugins? Alles werkt toch? Zo’n probleem is het toch niet als we de updates niet doen? Waarom zou ik dan geld besteden aan het onderhouden van de website?

Het doel van WordPress, thema en plugins onderhoud

Onderhoud en beheer van de website wordt vaak weggewuifd als “niet nodig”. De tijden dat je een website kon laten maken en er vervolgens niet meer naar om hoefde te kijken zijn voorbij. Net als alle andere software moet óók je website regelmatig (beveiligings-)updates ondergaan.

Een paar keer per jaar komt er een WordPress update uit. Vaak zijn het gaten in de beveiliging van de software die hierdoor gedicht worden om hackers, malware en spam attacks tegen te houden. Ook zijn een grote updates waarin nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd. Deze updates zijn belangrijk om je website net zoals bij de lancering correct te laten werken.

Ook plugins van externe partijen (dus niet door WordPress zelf gemaakt) zijn behoeftig aan updates. Vaak om beveiligingsredenen maar ook dat ze compatibel blijven met de actuele versie van WordPress.

Wij controleren regelmatig of alle plugins nog in gebruik, up-to-date en veilig zijn. Ook worden alle door ons gemaakte websites gemonitord en bij een WordPress update meteen geüpgraded naar de nieuwste versie zodat jouw site niet blootgesteld wordt aan kwetsbaarheden. Mocht er bij een update iets misgaan, zorgen wij ervoor dat je website weer snel in de lucht is!

Alle bovengenoemde maatregelen en functies zitten standaard in ons onderhoudscontract.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Tips voor lokale vindbaarheid van je websiteHet Belang van Dynamiek: Hoe houd je jouw website Levendig en Boeiend
× Hoe kan ik je helpen?