Testimonials

 • Félice heeft voor mij een website inclusief webshop gemaakt en ik ben zeer tevreden! Ze is perfectionist net als ik. Alles ziet er strak uit. De site is nu 2 weken online en ze heeft mij geleerd hoe ik producten kan toevoegen, zodat ik iedere week de site en shop up-to-date kan houden. Zelf hoef je haar maar te appen en ze staat voor je klaar! Zeker weten een echte aanrader! Nogmaals dank je wel Félice en op naar een jarenlange samenwerking! Liefs Nicolle | kNIp't | www.knip-t.nl 

  Nicolle
  Nicolle Kapsalon kNIp't
 • Félice is een vakvrouw en prettig persoon om mee samen te werken. Ze luistert goed, denkt mee en reageert snel op mails. Kortom: ik kan haar absoluut aanraden!

  Marleen
  Marleen Marleen Kooning Coaching
 • Felice werkt zeer kundig, is makkelijk bereikbaar en benaderbaar! Denkt mee en is flexibel. Van webshop tot flyer een betrouwbare steun en toeverlaat voor een IT- analfabeet als mij 😉 Accuraat en oog voor alle details. professioneel en na jaren nog super dik tevreden met de diensten die ze levert en de resultaten van onze samenwerkingen. Een echte aanrader!

  Jantje
  Jantje Jantje Korten Fashion Lounge
 • Flower Interactive werkt snel, accuraat en weet wensen goed te vertalen in beeld.

  Milan
  Milan Peak Performance Europe
 • Goede service, luistert en denkt mee met de klant. zeer professioneel en wij zijn zeer tevreden met het ontwerp van ons nieuwe logo en website!

  Chantal
  Chantal Brasserie de Maasterp
 • Flower Interactive heeft dit jaar voor mijn advocatenkantoor een top prestatie geleverd! Nadat een andere webdesigner mij in de kou liet staan, ben ik bij Flower Interactive terechtgekomen, waar Félice Bloem mij - van het begin tot het eind - top heeft geholpen en een super mooie professionele website voor mijn kantoor heeft afgeleverd! Niet voor niets dat ik de afgelopen maanden zoveel positieve reacties op mijn website heb ontvangen.Félice voelt direct aan wat je voor ogen hebt en wenst uit te stralen met je bedrijf, waarna ze dit perfect ‘vertaalt’ in een webdesign. Ook voor het ontwerp van je logo of adviezen daaromtrent, ben je bij Flower Interactive aan het juiste adres. Waar andere web- en merkdesigners stoppen, gaat Flower Interactive verder en stopt niet tot de klus is geklaard!!Bedankt Félice!

  Suze
  Suze Advocatenkantoor Suze Oudenhoven
 • Félice van Flower Interactive levert weer een vlekkeloos werkende website af voor ons en onze klanten!Hulp nodig bij je website/webshop? Je bent bij haar aan het goede adres met tal van mogelijkheden!

  Laaker Boere ies
  Laaker Boere ies
 • Super gave site laten bouwen bij Flower Interactive! Félice is niet alleen zeer vakbekwaam maar ook sterk in positieve communicatie en creatieve input. Erg prettig om mee samen te werken. Door haar gedrevenheid en perfectionisme is onze website niet alleen op recordtijd opgezet en afgerond maar ziet deze er zeer professioneel en modern uit! Chapeau op jou Félice, you rock girl!

  Kerstin
 • Flower interactive heeft onze website precies gemaakt zoals wij in gedachten hadden en zelfs overtroffen. We zijn zeer tevreden over de professionaliteit en flexibiliteit die Felice toonde terwijl ze onze nieuwe website gerealiseerd heeft. Een echte aanrader!

  John
  John Restaurant Bienvenue Maaseik
 • Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe site! Felice begrijpt wat je bedoelt en denkt met je mee. Altijd snelle en perfecte service! Een dikke aanrader!!

  Femke
  Femke Jaggerz Coffee & Sandwichbar
 • Heel tevreden met de mooie nieuwe website het is zeer zeker een aanrader om de website door Flower Interactive te laten maken.

  Susan Bistervelds
  Susan Bistervelds Bistervelds Schilderwerken
 • Felice heeft ervoor gezorgd dat onze website precies werd zoals ik het graag wilde. Ze heeft aan 1 woord genoeg en voelt perfect aan wat je wil. Daarnaast is ze snel, pro-actief en altijd bereikbaar voor vragen. Kortom, deze topper kan ik iedereen aanbevelen. Bedankt Flower Interactive voor de prachtige realisatie van onze website!

  Chantal
  Chantal
 • Felice is de persoon waar je moet zijn om van een idee een echte website te laten maken. Door haar kennis, kunde en creativiteit denk ze echt met je mee en weet ze je vaak positief te verrassen met oplossingen waaraan jezelf nog niet had gedacht. Felice staat je altijd netjes te woord en niks is teveel. Ze begrijpt direct wat je wilt en zorgt ervoor dat het vertaald word in een prachtige website. Felice bedankt, je bent een topper. Zonder jou was mijn website niet zo vakkundig en snel gerealiseerd. Mijn redster in nood. Voor iedereen die een website nodig heeft kan ik Flower Interactive meer dan aanraden.

  Vronie Vos
 • Al een tijd was ik op zoek naar iemand die een nieuwe website voor mij kon maken. Ik kreeg van iemand de " gouden tip" om met Felice contact op te nemen! Wat ik heel erg prettig vind is dat Felice mij direct begreep. Alles verliep heel goed en snel en ik ben echt blij met mijn nieuwe site! Zo fijn als je direct begrepen wordt en alles er prachtig uitziet! Felice, bedankt en mij raak je niet meer kwijt.

  Marie-José Paulus
  Marie-José Paulus
 • Super service, zeer professioneel, goede ideeën, mooie web designs, er wordt met je meegedacht, al met al de juiste plaats om je website te laten maken! Wij zijn heel blij met onze site voor Algarve verhuur, super gedaan dank je wel!

  Esther
  Esther Algarve Verhuur
 • Heel blij met mijn website dankzij Flower Interactive. Super service en geweldige ideeën !!

  Angelique
  Angelique Angelique Wolters Praktijk voor Bowen Therapie & Massage
 • Creatief, energiek en interactief zijn een paar onderscheidende factoren die bij me opkomen bij Félice van Flower Interactive. We hebben met ons team prettig samengewerkt met Flower Interactive om een tot een mooie en uitdagende website te komen. Kortom een aanrader!

  Coen
  Coen Boots Groenvoorzieningen
 • Professionaliteit, snelheid en alles met de puntjes op de "i". Het is prettig zaken doen met Flower Interactive. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan.

  Directie
  Directie Kozijnenfabriek Nederland
 • Félice van Flower Interactive heeft mijn nieuwe website gebouwd, waar ik heel erg tevreden over ben. De site is overzichtelijk, goed ingedeeld, en heeft mooie kleuren. Kortom, professioneel, vakkundig, en een hele leuke samenwerking! Zeker aan te bevelen!

  José
  José Salon Esthétique
 • Wij zijn heel blij met onze mooie moderne overzichtelijke website. Jij hebt ons goed aangevoeld en de website eigen gemaakt naar ons bedrijf. Ook alle wensen erin. Geweldige service en kennis met een snelheid in werken. Het was super om met je samen te werken. Top een aanrader voor iedereen en betaalbaar!

  Sandra
  Sandra Grondverzet Herman Kessels
 • Heel snel een hele mooie website in elkaar gemaakt! Je snapte precies wat ik bedoelde! Super bedankt! Ben er ontzettend blij mee, nu volgen nog de prijslijsten, visitekaartjes enzovoorts.

  Carmen
  Carmen Beautysalon Carmen
 • Ich bin sehr zufrieden! Die Website ist sehr professionell geworden und jeder Wunsch wurde erfüllt! Eine super Zusammenarbeit! Sehr zu empfehlen!

  Silvana Fotografie Silvana Rücker
 • Helemaal top en hartstikke tevreden over de website welke FlowerInteractive voor ons heeft gerealiseerd, een dikke 10! Onze klanten en kennissen vinden de website ook heel duidelijk en perfect gemaakt. Veel succes met je onderneming!

  Susan
  Susan Borgonya Slijterij & Cadeaushop
 • De opzet voor een nieuwe site was snel geboren en samen bespraken wij de wensen en mogelijkheden die voor het bedrijf van toepassing waren. Niet alleen de manier van het bouwen van een nieuwe site maar zeker ook de vindbaarheid en gebruikersgemakken werden steeds getoetst en besproken. Heen en weer overleg maakte van de eerste site een flink succes, een site die goed en lang bezocht werd. Ondertussen hebben we naast onze hoofdsite nog 2 site’s in de lucht gebracht. Door de vakkundige manier van samenwerken en meedenken met de behoeften ging onze laatst nieuwe site in enkele dagen het internet op en ontvangen we alleen maar lof. Mijn mening v.w.b. Flowerinteractive binnen Reijnen Monumenten en de Bloem Groep is dat dit een meerwaarde is voor ons en elk bedrijf binnen de Groep.

  Peter
  Peter Reijnen Steenhouwerij
 • Ontzettend blij met mijn customised website! Helemaal in dezelfde huisstijl gemaakt! Alles zo mooi op elkaar afgestemd. Wordt al door vele collega nagelstylisten als inspiratie gezien!

  Jeanine
  Jeanine LaCay Nails & Beauty
 • Bij Félice is uw nieuwe website in zéér goede handen. Félice denkt werkelijk met u mee en neemt eigen initiatief wat heel belangrijk is voor het ontwikkelen van websites omdat een leek in het algemeen geen goed idee heeft hoe het er allemaal kan uitzien. Een pro-actieve instelling van een web-designer is dan van groot belang om het proces aan de gang te houden en tot een goed einde te brengen. Initiatief nemen door zelf teksten toe te voegen is een goed voorbeeld van hoe Félice werkt. Félice heeft in de praktijk laten zien dat zij dat allemaal in haar bagage heeft!

  Herman
  Herman ReynDesign Dutch Stone Furniture
 • Ontzettend tevreden! Bedankt Flower Interactive voor de goede samenwerking! Félice je bent professioneel, meedenkend, innovatief en behulpzaam. Voor iedereen die bezig is met een website, zich goed wilt laten adviseren en op de hoogte te willen zijn van de nieuwste ontwikkelingen... dan zit je bij Flower Interactive goed! Stijvolle groetjes, Mary, Berry en Charissa

  Mary Harlekijntje
 • Na het besluit een nieuwe moderne website te laten bouwen voor Hypnose Praktijk Manolito Schaeken, om zo uit je eigen denkpatroon te komen, kwam ik in contact met Felice na het zien van de mooie designs die voor anderen gemaakt waren. Mijn insteek was; "Dit is mijn nieuwe logo en ik wil een site die modern, zakelijk en Mobile Device geschikt is". Daarnaast een paar handvaten over de stijl en opzet qua informatie. Hiermee is Felice aan de slag gegaan en na korte tijd lag er een basis ontwerp dat me meteen aansprak en verder is uitgebouwd tot de huidige site. Met trots in Q4 2015 gepresenteerd, zeer goed ontvangen bij cliënten met vele positieve reacties. Binnen zeer korte tijd was de site gebouwd en de details doorlopen voor de laatste kleine aanpassingen. Ook voor logo, beeldmerk, huisstijl advies een ideale sparringpartner. Echt top gedaan, compliment en zeker aan te raden !

  Manolito Hypnose Praktijk Manolito Schaeken
 • Super service mooi resultaat. Ik wist niet wat ik precies wilde maar we zijn er helemaal uitgekomen. Top gedaan!!!

  Ina
  Ina Alternativoo Maatschappelijk Werk & Coaching
 • Wij zijn heel blij met onze nieuwe webshop/website, al veel complimenten gekregen over onze nieuwe website. Niet al onze vragen waren even gemakkelijk, maar Felice stond altijd paraat om te helpen!! Drukwerk zag er ook top uit! Kortom, een aanrader als je een nieuwe website wilt tegen een betaalbare prijs!!

  Hanneke
  Hanneke De Stralende Huid
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
× Hoe kan ik je helpen?