WORDPRESS WEBSITE OF WEBSHOP LATEN MAKEN?

Waarom WordPress?

WordPress | Flower InteractiveWordPress is het meest gebruikte CMS systeem ter wereld. Bijna 50% van alle websites wereldwijd draait op dit platform.

Inmiddels hebben wij al heel wat websites en webshops draaiend op WordPress mogen opleveren

Flower Interactive staat voor maatwerk. We ontwikkelen aan de hand van jouw wensen en doelen jouw nieuwe website.

De website en modules van WordPress vragen om regelmatig onderhoud. Dit kunnen wij voor u verzorgen. Lees meer over het onderhouden van jouw WordPress website.

WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Indien u zelf uw website wilt bijhouden/bewerken zullen wij u een duidelijke handleiding verschaffen en/of een korte cursus bij oplevering.

WordPress staat erom bekend continu te werken aan doorontwikkeling en gaat zeer adequaat om met beveiligingsupdates.

WordPress beschikt zelf over een aantal handige functies die invloed hebben op uw positie in de zoekmachines. Wij implementeren daarnaast standaard de SEO plugin van Yoast op alle websites.

Een van de voordelen van WordPress is dat je het eindeloos kunt uitbreiden met behulp van plugins. Er is een gigantische hoeveelheid plugins te vinden, waarmee je de inhoud en functionaliteit van een WordPress website kunt aanpassen

WERKWIJZE

 • Ontmoeting/Inventariseren

  In eerste fase van het webdesign inventariseren wij uw wensen. Dit kan telefonisch, per e-mail of in een persoonlijk gesprek. Wij vragen wat u wilt met uw website en welke functionaliteiten deze zou moeten hebben.

 • Offerte

  U ontvangt een duidelijke offerte met de uiteindelijke prijs op basis van uw wensen. Mocht u tijdens de ontwikkeling van de website uw wensen bijstellen dan hoort u duidelijk van te voren of dit consequenties heeft voor de prijs.

 • Aanleveren benodigde materialen

  Nadat wij van u akkoord hebben ontvangen, verzoeken wij u de benodigde materialen aan te leveren. Hieronder verstaan wij het logo, eventuele foto’s en de teksten.

 • Concept

  De eerste aanbetaling vindt in deze fase plaats. We leggen u een concept voor waarvan wij denken dat die het best bij uw wensen past. Hier kunt u uw voorkeur over uitspreken en eventuele suggesties doen. In overleg passen wij het concept net zo lang aan totdat u 100% tevreden bent.

 • Productie

  Het concept wordt in deze fase uitgewerkt tot een dynamische website. Tussentijds wordt u over de vorderingen op de hoogte gehouden.

 • Oplevering

  Nadat het hele project is afgerond en door u is goedgekeurd kan de website online geplaatst worden. Na oplevering volgt de eindafrekening.

Bent u ook toe aan een nieuwe website?

RECENT WERK

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
× Hoe kan ik je helpen?