We komen het steeds vaker tegen dat de horeca zich niet goed presenteert op het internet. Een website met oude content, niet geschikt voor mobiel of tablet, de menukaart niet actueel of helemaal niet weergegeven, onjuiste openingstijden etc. Dit kan serieus klanten kosten en dus ook omzet!

Terwijl dit heden ten dagen erg belangrijk is omdat mensen thuis vanuit de bank graag een restaurant reservering willen maken, de menukaart willen bekijken en reviews willen lezen over hoe lekker en gezellig het in jouw restaurant is.

Wij als webdesigners begrijpen natuurlijk dat een ieder goed is in zijn eigen vakgebied. De chefkok moet vooral in zijn keuken blijven. Doen waar je het beste in bent! Dit is precies de reden waarom wij het belangrijke gedeelte van hoe je je online presenteert op ons willen nemen!

Een website inclusief menukaart, de juiste openingstijden, een reserveringsformulier en bijvoorbeeld een activiteiten agenda. Ook een meertalige website kunnen wij realiseren!

Mooie foto’s van hoe het eten gepresenteerd wordt, een kijkje in het interieur, het hoort er allemaal bij! Zo krijg je automatisch meer gasten, dus ook meer omzet!

Daarnaast kunnen we je ook van dienst zijn met het wegwijs maken in Social Media, nieuwsbrieven versturen en het optimaliseren van je profiel bij Google.

Onze websites zijn standaard geschikt voor computer, tablet en mobiele telefoon. 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Wij zorgen voor een moderne website geheel in uw huisstijl die goed gevonden wordt door en in Google!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
× Hoe kan ik je helpen?