Webshop laten maken voor je beautysalon of huidinstituut

Gespecialiseerd in het bouwen van websites en webshops voor schoonheidssalons, beauty salons & huidverbeterings instituten.

Flower Interactive realiseert websites voor salons in de beauty branche, welke ook door u zelf onderhouden kunnen worden en zeer gebruiksvriendelijk zijn. Ook de integratie van een webshop is mogelijk. Meteen vanaf het begin, maar ook nadat de website is opgeleverd. Wij zorgen dat uw salon en uw producten goed vindbaar zullen zijn in Google. Wij staan voor deskundig advies, laagdrempelige benadering en korte doorlooptijd. Wij weten wat een goede website of webshop betekent voor u als ondernemer met een zaak in de beauty branche.

Corona Crisis & E-Commerce

De corona crisis heeft ons doen leren dat onze fysieke business erg kwetsbaar is. Je winkel moet verplicht sluiten, maar je webshop niet! Daar liggen dus nieuwe kansen… Tijd voor plan B! Veel mensen zitten thuis, vervelen zich en hebben meer tijd over om online te winkelen nu ze niet op pad kunnen om hun favoriete beauty producten te kopen. Gebruik nu de tijd terwijl je noodgedwongen je deuren hebt moeten sluiten om je volledig te focussen op het starten van je eigen webwinkel! Bonuspuntje; Zo zetten we deze hele crisis om in iets positiefs!

Waarom een een website of webshop laten bouwen door Flower Interactive?

Wij hebben vele tevreden klanten en succesvolle opleveringen gedaan in de afgelopen jaren. Door de opgedane kennis hebben wij ook inzichten gekregen, zoals u die als eigen ondernemer hebt in uw branche, die wij dan weer online voor u kunnen vertalen!

Neem vrijblijvend contact op voor prijzen en mogelijkheden!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
× Hoe kan ik je helpen?