5 dagen geleden

Flower Interactive

Webshop coming soon! 🔜 ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

1 week geleden

Flower Interactive

Omslagfoto van Flower Interactive ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

1 week geleden

Flower Interactive

Dit is HET moment om te beginnen met ONLINE verkoop!

Zoals verwacht zijn de maatregelen m.b.t. het COVID-19 virus verlengd tot en met 28 april aanstaande. Vele ondernemers maken zich zorgen om hun bestaansrecht. Toch biedt deze vervelende periode ook nieuwe kansen! Nieuwe kansen voor je bedrijf die je ook na deze zware tijd kan inzetten om je bedrijf te laten groeien door nieuwe wegen in te gaan slaan!

Ik help jou om je producten en/of diensten online aan te bieden aan jouw doelgroep. Dit kan zijn middels een webshop met fysieke producten, maar ook bijvoorbeeld workshops of andere digitale producten/diensten.

Binnen een paar dagen kun je beginnen met verkopen! Uitleg en ondersteuning kan makkelijk via Teamviewer en FaceTime of Skype. Daarnaast staan wij dagelijks voor je klaar om je te helpen bij eventuele struikelblokken.

Meer info en prijzen via info@flowerinteractive.nl of 06 - 34 81 38 88
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

Flower Interactive

Wij staan voor je klaar, zodat je met je bedrijf binnen enkele dagen aan de slag kan met online verkopen! ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

Flower Interactive

Ook je winkel, salon of restaurant verplicht en onverwacht moeten sluiten t/m 6 april en misschien wel t/m 1 juni? Dit zijn onzekere tijden voor vele ondernemers… Het is zaak om je bedrijf waar je dagelijks je bloed zweet en tranen in steekt en hebt gestoken niet ten onder laat gaan door het hele Corona gebeuren en de (vaak negatieve) mediahype eromheen!

Wij willen je daarbij helpen! Kun of mag je niet fysiek aanwezig zijn in je winkel, salon of restaurant om je producten te verkopen net op het moment dat dit het meeste noodzakelijk is? Dan helpen wij je bij de ONLINE VERKOOP! Wij kunnen door onze flexibiliteit op korte termijn een WEBSHOP module toe te voegen aan je bestaande website of zelfs een geheel nieuwe website incl. webshop uit de grond te stampen, je kunt dan direct aan de slag en alsnog een deel van je gemiste omzet via het web binnenhalen! Het enige wat wij van jou vragen is… INPUT! Zo kunnen we samen binnen een paar dagen zorgen dat je kan beginnen met je online verkoop.

Gezien de snelheid waarmee gewerkt dient te worden, zal de focus op het invoeren van de producten of diensten liggen zodat je meteen aan de slag kan! Op een later tijdstip kan er qua design de puntjes op de “i” gezet worden. Vanzelfsprekend wordt er ook LAGER TARIEF voor gerekend! Uiteindelijk zijn we ondernemers en moeten we er ook voor elkaar kunnen zijn op het moment dat dit het hardste nodig is.

Soms bieden bedreigingen KANSEN, we zien diverse ondernemers die zich nooit hebben durven te wagen aan een webshop, gestaafd door de crisis succesvol zaken te doen door producten of diensten ONLINE aan haar klanten aan te bieden.

Interesse of inhoudelijke vragen? Neem vooral contact met ons op! Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00u tot 17:00u via 06 - 34 81 38 88 of info@flowerinteractive.nl

#webshop #beatthecoronacrisis #ZZP #MKB #website #webwinkel #onlineshoppen #supportthelocalshops #corona
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

Flower Interactive

Samen met Jantje Korten hebben we een klein verzetje voor jullie georganiseerd... The Jantje Korten Corona QUIZ. Deze grappige en ook leerzame quiz bestaat uit 60 vragen. VANAVOND om 20:30 UUR zal de quiz live gaan!

Doe je ook mee? De link om te deelnemen volgt om 20:30 in de comments hieronder!
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

× How can I help you?